59 reacties in ons “Gastenboek”

 1. Ruud van Kruijssen 23/05/2024 12:37

  Beste Roel en Kirsten,

  Verleden week mocht ik met Henk, Frits en Kees gast zijn in jullie pension. Wat heb ik genoten bij jullie! Een hartelijke ontvangst, een mooie en schone kamer, een goed ontbijt en zelfs een paar keer een heerlijk diner. Niets is jullie te veel en we hebben veel lol gehad samen. De ligging van jullie pension is ook schitterend. Voor het ontbijt gingen Henk en ik al mooie wandelingen maken door woud en veld. Veel vogels gezien en gehoord. Het doel van ons verblijf was vliegvissen. Ook in dit opzicht zijn we volledig aan onze trekken gekomen. Vliegvissers opgelet! Dit is een mooie vliegvisbestemming. Roel en Kirsten, veel dank voor dit alles en tot een volgende keer!
  Groeten,
  Ruud

 2. Dick van Weel 03/06/2018 10:15

  Beste Rob en Marjan,
  Onze eerste visvakantie in Tsjechië is ons perfect bevallen,zeker door de accommodatie en jullie gastvrijheid en niet te vergeten de kookkunst van Marjan, iedere dag was weer een verrassing.
  Tevens hadden wij een heerlijk gezelschap om ons heen.
  Gaan dit zeker nogmaals doen, de reis is het zeker waard!
  Groeten Rob en Dick

 3. Hanna en Tony 02/10/2016 14:31

  Hi Rob en Marjan, we hadden een heerlijke tijd met Johan, mijn broer en Jannie zijn vrouw. Wij hebben ook zo genoten van de omgeving waar jullie leven. Het is alweer wat weekjes geleden, maar het is nog heel vers in onze geheugen. Met name de gezelligheid om bij elkaar in de kantine te zijn, en de kantine met zo’n prachtig oude karakteristieke sfeer.
  Ook genoten wij heel erg van de paard rij toer en de gezelligheid daar omheen.
  Als jullie ooit deze kant op komen, jullie zijn beslist welkom hier in Tauranga N.Z..
  Heel hartelijk dank nog voor een heerlijke vakantie in Sonov.
  Ik zal proberen op Facebook jullie te vinden OK
  Groetjes Hanna en Tony -Nieuw Zeeland.

 4. Jos en Piet 23/09/2016 18:12

  Hoi Marjan en Rob,

  we willen jullie even laten weten dat we een fantastische week bij jullie gehad hebben. Jullie gastvrijheid was enorm en we hebben ons direkt na aankomst bij jullie als thuis gevoeld. We hebben 8 dagen lekker rond kunnen toeren in het Reuzengebergte, Polen en de overige streken in Tsjechië. En bij thuiskomst was er elke keer weer een machtig lekker maaltijd waren we samen met jullie van hebben kunnen genieten (Marjan, je kookt geweldig), gevarieerd en voor een gemiddelde motorrijder meer dan voldoende. Ook hebben we genoten van jullie verhalen.
  Hoe is het overigens met de kleine rode kater die aan was komen lopen?? Hopelijk goed en gezond. Schitterend hoe Rob in een paar dagen tijd alle honden zover heeft gekregen dat de kleine rode kater als huisgenoot geaccepteerd werd.
  Camping Zonov en vooral pension Zonov schoort voor ons zeker 5 sterren.
  Dank voor het aangename verblijf en succes met jullie camping/pension en appartement.
  Wij zijn inmiddels weer een paar weken thuis en toe aan een nieuwe uitdaging
  groetjes Jos en Piet

Gastenboek invullen | Zápis do knihy návštěv

campingsonov.eu download