Ook wij zijn hondenliefhebbers, vandaar dat honden op de camping welkom zijn. Echter weten wij ook, dat er mensen zijn die niet graag met uw hond geconfronteerd willen worden. Zowel direct als indirect, veel blaffen en/of agressief gedrag kan heel storend zijn naar onze overige gasten. Bij klachten zal u erop aangesproken worden door ons, om maatregelen te nemen deze overlast te beperken.
Daarom is het onder andere verplicht altijd uw hond kort aangelijnd te hebben op de camping. De honden moeten ook altijd buiten de camping uitgelaten worden. Het opruimen van ongelukjes op de camping en de uitwerpselen buiten de camping blijven primair uw verantwoording. Niet alleen op de camping maar ook daarbuiten willen we geen overlast hebben van hondenuitwerpselen, dit past niet in een beschermd natuurgebied. Eventueel zijn er speciale Hondenpoepzakjes in de kantine verkrijgbaar.

Omdat wij honden liefhebbers zijn bestaat er een mogelijkheid, als het u even niet uitkomt, om uw hond onder te brengen in één van onze kennels. Dit is alleen mogelijk voor een kort verblijf, als u even boodschappen moet doen of een dagje weg wil zonder hond. U blijft ten slotte wel verantwoordelijk voor uw eigen hond.

campingsonov.eu download