Heerlijk op vakantie met het hele gezin!

Een particulier vakantiehuis is dan de ideale vakantieaccommodatie. Juist omdat de vakantiewoningen van particulieren zijn, bent u gewaarborgd van de laagste prijs.

De eigenaren van de particuliere vakantiehuizen zijn trots op hun bezit en zorgen ervoor dat alles tip top in orde is. Rust, ruimte en privacy zijn kenmerkend voor alle aangeboden particuliere vakantiewoningen. Een vakantie die u verdiend. Alle particuliere vakantiehuizen zijn volledig en compleet ingericht.

Een particuliere vakantiewoning is ideaal voor een ieder die niet zo houdt van vakantiedrukte. Wilt u leuke woning op een aparte plek dan is het huren van een particulier vakantieverblijf een ideale optie. U kunt dan ongestoord genieten van de ruimte, rust en privacy tijdens uw verblijf.

Hier in Tsjechië bemiddelen wij voor onze Nederlandse vrienden de verhuur van hun vakantiewoning. Via onderstaande “linken” kunt u kijken of er een geschikte vakantie woning voor u bij is. Alle woningen liggen in de directe omgeving van Broumov.

Uiteraard kunt u direct via de eigenaar boeken, dit is wel zo handig.

Er vindt geen bemiddeling bij verhuur plaats, alles wordt rechtstreeks afgehandeld tussen de huurder en verhuurder.
U heeft dus geen bemiddelingskosten!

De beschikbare woningen zijn:

In Šonov:

Jan en Elta van Duinen
E-mail: elta_v@hotmail.com
Website: Vakantiehuizen Tsjechië Šonov.

In Matinkovice: Marco en Diane van Doorn

Face boek: Domeček s Výhledem
Website:E-Chalupy

campingsonov.eu download