Bijzondere activiteiten

Naast de algemene activiteiten die op en rond de Camping worden georganiseerd, bieden wij onze gasten activiteiten buiten de Camping aan.

Paardrijden of op de Koets!

In Silezië, ten zuiden van Nova Ruda, bevindt zich de agro-toeristische paardenboerderij van Mariana Durda, de oudste dochter van Andrzje Durda die in 2018 is overleden. Mariana heeft het bedrijf overgenomen. Deze boerderij is gesitueerd in een prachtig glooiend landschap met schitterende vergezichten. Het is de ultieme omgeving om te paard rijtochten te maken. Het is mogelijk om zowel onder het zadel als aangespannen tochten te maken, variërend van 1 uur tot meerdaagse trajecten. Er is een 2-span marathon-koets beschikbaar, die o.a. geschikt is om op een comfortabele  manier dagtochten te maken.

Locatie:
Bij Mariana Durda te Bieganów (PL), ongeveer 15 km vanaf de Camping.

Na een hartelijk ontvangst met Koffie en Lekkers, lekker paardrijden of op de koets, in een schitterende omgeving op de grens van Polen en Tsjechië.

Bezoek OPAT Bierfabriek te Broumov.

Brouwerij Broumov nodigt georganiseerde groepen bezoekers uit voor een rondleiding door de bierfabriek. Daar kunt u genieten van het aangename aroma van hop en mout dat wordt geproduceerd in de eigen mouterij van de brouwerij. U zult het handelsgeheim van een van de oudste monastieke bieren kunnen ontdekken.

De tour zal je laten zien hoe ons bier naar de wereld komt. We gebruiken hoogwaardige binnenlandse ingrediënten, water uit onze eigen Artesische put, die 38 meter diep is en niet te vergeten, eersteklas biergist. Ons bier staat bekend om de uitstekende milde en zoetige smaak, samen met hop bouquet en bitterheid.

Bovendien kunnen bezoekers een pas geopend museum van de brouwerij-industrie bekijken. Na elke tour vindt er een proeverij plaats. Daar kunt u onze ongefilterde bieren proeven. Onze winkel op het terrein biedt alle producten van onze brouwerij.

 

campingsonov.eu download