Wie zijn wij?

Hallo, wij zijn Rob en Marjan Geernaert en komen uit Nederland, onze wens is altijd geweest een eigen camping te beheren. Wij woonden in Brielle een historisch stadje in de buurt van Rotterdam. Hier woonden we ruim 20 jaar en met veel plezier, Rob was werkzaam bij de Provincie Zuid-Holland, als boswachter, Marjan werkte in de gezondheidszorg. We zijn echte natuur mensen en houden van rust en ruimte. We hebben drie zonen die in Nederland werken, twee zonen hebben inmiddels een eigen bedrijf.

Wij zijn zelf altijd echte kampeerders geweest, eerst met de tent en naderhand met de caravan, en weten dus wat de kampeerders wensen en zoeken. Na jaren lang met de motorfiets /zijspan, de kinderen en naderhand met de auto en de caravan op verschillende plekken in Europa gekampeerd te hebben, geloven we nu dan ook de ideale kampeerplek gevonden te hebben.

Camping Šonov

In Mei 2008 gaat onze wens in vervulling, eindelijk we hebben een plekje gevonden die rust en ruimte uitstraalt. Door de aankoop van een Boerderij met ongeveer 1,6 ha land in de Tsjechische Republiek in het dorp Šonov gaat onze droom werkelijkheid worden.

De Boerderij en de schuur dateren uit het jaar 1850, in 1996 is het een en ander gemoderniseerd. Bij de aankoop lijkt het nog niet op een Camping, het terrein bestaat uit twee grote weilanden en er is een boomgaard. In 2009 starten we dan ook met het realiseren van een klein toiletgebouw achter de Boerderij. Eén van de velden wordt het tentenveld het andere veld is geschikt voor caravans en campers. Onze camping behoort tot de motorvriendelijke campings, omdat wij zelf ook motorrijders zijn weten we wat deze groep recreanten zoekt.

In 2010 hebben we ook niet stil gezeten, onze kantine is klaar er is een parkeerterrein gerealiseerd, een mooi pad aangelegd naar de toiletten en douches. En onze grootste trots is het realiseren van het pension op de eerste verdieping van de Boerderij. In het voorjaar van 2011 hebben we 4 luxe twee persoonskamers en een 3 kamer appartement, twee extra toiletten en drie douches ten behoeve van het pension en het appartement op de eerste verdieping. Vanaf juni 2010 is hier keihard aan gewerkt, uiteraard niet zonder tegenslagen. Er moest o.a. een nieuwe schoorsteen geplaatst worden en een compleet nieuw dak aan één zijde. In het dak zijn grote nieuwe ramen geplaatst ten behoeven van de kamers op de eerste verdieping.

Zoals het goed ondernemerschap beaamd blijven we bouwen en verbouwen, gaan we met de wensen van de tijd mee en groeit onze camping langzaam uit naar een volwassen, natuurvriendelijke camping.

Als u met ons deze unieke ervaring wilt delen bent u van harte welkom bij ons !

campingsonov.eu download