Verhuur Caravan/Chalet

U kunt bij ons huren, een volledig ingerichte caravan voor 3 personen en één volledig ingerichte stacaravan/chalet geschikt voor maximaal zes personen.

  • 1x: Cavalaire 3pers. beschikt over de normale standaard luxe. De caravan is voorzien van een voortent, met hierin een tent tapijt, tafel, stoelen en parasol.
  • 1x Stacaravan/chalet maximaal 6 pers. 2x slaapkamer voor 2 pers. De eethoek ( om te bouwen ) is tevens een twee persoons bed. Voorzien van eigen douche en toilet, houtkachel en ruime zithoek. Aan de voorzijde heeft u de beschikking over een ruim overdekt terras met zit gelegenheid.

 

Verhuur Tenten

  • De Waard tenten type Albatros ( 2x ), Zilvermeeuw (1x ) beschikt tevens over een kooktoestel, tafel en vier stoelen. Aan de voorzijde van de tent is er een mogelijkheid voor aanritsen van een zonneluifel, hierdoor ontstaat een riante kampeerplek. Bij zonneschijn en zelfs bij regen ervaart u het luxe kamperen in een tent.
  • De Randstad lijkt op De waard tent iets ruimer van opzet. beschikt tevens over een kooktoestel, tafel en vier stoelen. Aan de voorzijde van de tent is er een mogelijkheid voor aanritsen van een zonneluifel.
  • Buiten bovenstaande tenten verhuren we ook diversen kleine trekkers tenten, voor verdere informatie omtrent de verhuur van deze tenten gaarne contact via e-mail.
campingsonov.eu download