Bijzondere activiteiten

Naast de algemene activiteiten die op en rond de Camping worden georganiseerd, bieden wij onze gasten twee “bijzondere” activiteiten buiten de Camping aan.


Zelf kaas maken!

Bent u een echte Hollander? En houdt u van kaas? Dan is deze leuke workshop zeker een aanrader! U gaat uw eigen boerenkaas maken en u krijgt een heleboel informatie over kaas maken. Na afloop van de workshop ontvangt u een zelf gemaakt kaasje. Genieten als een echte kaaskop.

Locatie:
op Camping  U Potoka te Bozanov, bij Liesbeth en Rob van de Beek.

Na een hartelijk ontvangst met Koffie en Lekkers gaat u aan de slag om uw eigen kaas te maken!


Paardrijden of op de Koets!

In Silezië, ten zuiden van Nova Ruda, bevindt zich de agro-toeristische paardenboerderij van Andre Durda, gesitueerd in een prachtig glooiend landschap met schitterende vergezichten. Het is de ultieme omgeving om te paard rijtochten te maken. Het is mogelijk om zowel onder het zadel als aangespannen tochten te maken, variërend van 1 uur tot meerdaagse trajecten. Er is een 2-span marathon-koets beschikbaar, die o.a. geschikt is om op een comfortabele  manier dagtochten te maken. Daarnaast worden er op de boerderij, op verzoek, paardrijlessen en men-cursus gegeven.

Locatie:
Bij Andre Durda te Bieganów (PL), ongeveer 15 km vanaf de Camping.

Na een hartelijk ontvangst met Koffie en Lekkers, lekker paardrijden of op de koets, in een schitterende omgeving op de grens van Polen en Tsjechië.

campingsonov.eu download